Voorlichting voor Professionals

Op 12 december hebben wij een voorlichting gegeven aan professionals die werken met (kwetsbare) jongeren met of zonder startkwalificatie die weer school- en leerbaar gemaakt moeten worden en gebaat zijn bij een programma met veel stage of jongeren die sollicitatietraining nodig hebben om een baan of BBL-plek te bemachtigen.

 

De voorlichting was zoals altijd “volgeboekt”. Er waren professionals van verschillende organisaties en instanties aanwezig, zoals Werkplein Ability, UWV, Noorderpoort, Alfa-college, Gemeente Groningen, ISD Noordenkwartier, verschillende WIJ teams, GKB, De Bolster, MEE Drenthe, CJG Westerkwartier, Gemeente Groningen en het Dr. Aletta Jacobs College!

 

De trajecten die vanuit Binn’stad worden aangeboden zijn uitgebreid besproken, maar er was ook ruimte om casussen in te brengen en onderling te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

 

Voorlichtingen aan professionals organiseren we elk kwartaal, dus houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor nieuws over de eerste voorlichting van 2018!