Michelle zit bij Binn’stad in de Educatieklas. In de nieuwsbrief van september is zij al eens voorgesteld. Inmiddels zijn we twee maanden verder en loopt Michelle al zeven weken stage bij de Vero Moda aan de Vismarkt. Dit bevalt haar erg goed. De samenwerking met haar collega’s is erg prettig en ook de kleding en accessoires die in de modewinkel worden verkocht zijn helemaal haar stijl. Ook sluit de stageplek goed aan bij haar toekomstdroom: een eigen kledingwinkel opzetten.

De begeleiding bij Vero Moda is er goed en Michelle voelt zich er helemaal op haar plek. Dit straalt ze ook uit naar klanten toe. Een belangrijk onderdeel van Michelles stage is om haar Nederlandse taalvaardigheid en vocabulaire te verbeteren en ze heeft de afgelopen weken al veel vooruitgang gemaakt.

“Michelle is heel goed met klanten,” aldus Daisy, de assistent-filiaalmanager van de Vero Moda. Ondanks haar taalachterstand is Michelle niet bang om op klanten af te stappen en hen te adviseren over hun aankopen. “Ze is erg spontaan en een goede verkoopster.”