Doorstroom Educatieklas (januari)

De komende paar weken zijn nog spannend voor paar van onze leerlingen. Zij hebben zich aangemeld voor hun vervolgopleidingen en hopen per 1 februari te starten; sommigen zijn nog in afwachting van hun intakes!

Deo gaat een opleiding in de mode volgen aan het Friesland college in Leeuwarden. Mode is helemaal zijn ding en hij heeft hier al veel ervaring mee, zowel in zijn thuisland als met stages in Nederland. De intake vindt hij nog best spannend en daarom gaat zijn coach, Noortje, met hem mee.

Michelle wil later haar eigen winkel beginnen en start per één februari met een opleiding in de detailhandel bij Noorderpoort. Verder loopt ze stage bij de Vero Moda (zie nieuwsbrief november) en hier zijn ze zo tevreden over haar, dat ze hier mag blijven tijdens haar vervolgopleiding.

Melanie wil graag de horeca in en heeft zich aangemeld voor een opleiding tot gastvrouw en de bakkersopleiding bij het Noorderpoort. Ze twijfelt namelijk nog wat het beste bij haar past. Ze wacht nu nog haar intakes af! Spannend dus!

In de nieuwsbrief van februari kunt u updates over onze andere leerlingen lezen!