Doorstroom Pre-Entree (januari)

Tyeishya, Nabil en Fabian maken een nieuwe start in het nieuwe jaar; zij zijn na de kerstvakantie meteen doorgestroomd naar de KlasseStore BOL ENTREE van het Alfa-college. Op deze opleiding moeten zij twee dagen intern stagelopen en daarnaast lopen zij stage bij een extern bedrijf.

Tyeishya is verantwoordelijk voor de marketing en de social media van de KlasseStore. Zij heeft het erg naar haar zin en kan deze ervaring toepassen als zij in de toekomst haar eigen bedrijf start. Nabil liep stage bij Nazar en heeft tevens de wens om in de toekomst een eigen bedrijf op te zetten. Na een moeizame start is hij nu toch zover om door te stromen naar de Entreeopleiding.

Nabil heeft bij opleiding Binn’stad geleerd dat hij zich aan regels dient te houden, kon bij ons in het schoolritme komen en structuur in zijn dagelijks leven opbouwen.

Wij wensen Nabil en Tyeishya heel veel succes met hun eigen bedrijf in de toekomst

Fabian had net als Nabil, moeite met op tijd komen en zich houden aan afspraken. In een korte periode heeft Fabian ontzettend grote stappen gemaakt. Hij heeft met het advies van zijn jongerencoach zelf een stageplaats geregeld bij een slijterij en werkt hier met veel plezier. Fabian wil graag een diploma behalen, zodat hij daarna door kan leren voor docent. Hij wil andere jongeren graag helpen om de volgende stap te zetten, net zoals hij bij opleiding Binn’stad geleerd heeft. Wij wensen Fabian veel succes met zijn vervolgopleiding en het allerbeste voor in de toekomst!

Cherissa stroomt maandag door naar een reguliere Entreeopleiding! Zij was een van onze eerste leerlingen dit schooljaar en vond het in het begin allemaal erg spannend. In haar schoolverleden heeft ze vanwege verscheidene redenen veel ongeoorloofd verzuim gehad. Bij Binn’stad duurde het even voordat Cherissa haar draai had gevonden, maar uiteindelijk was ze vrijwel elke dag present en ging ze na de les zelfs met plezier naar stage! Ze heeft echt een enorme vooruitgang getoond en als ze op deze manier doorgaat heeft ze binnen no-time haar diploma op zak!

In onze volgende nieuwsbrief kunt u lezen wie er verder nog allemaal in februari zijn doorgestroomd!