Bij Opleiding Binn’stad geloven we dat “ouderwetse” normen en waarden helpen om de kwaliteiten van de jongere naar voren te laten komen. Mede hierom combineren we in onze trajecten theorie altijd met de echte praktijk. Dit betekent elke dag theorie en elke dag stage bij commerciële werkgevers (niet bij de Sollicitatieclub of het Bijbanen Project). In onze benadering zijn we streng maar rechtvaardig. We hebben vertrouwen, maar verwachten ook verantwoordelijkheid van de jongere. Kortom, wij zetten ons volledig in voor iedere jongere. Tegelijk verwachten we ook maximale inzet van de deelnemers aan onze trajecten.

Direct starten en snelle doorstroom

Bij Opleiding Binn’stad geloven we in de kracht van directe actie. Jongeren die gemotiveerd zijn om te beginnen moeten direct kunnen starten. Door de opzet van onze trajecten is het mogelijk om per direct in te stromen. Oftewel geen wachtlijsten of grote administratieve drempels. Gewoon direct starten. Geïnteresseerd? Neem contact op!

Om de jongeren ook na het traject enthousiast en positief te houden, heeft Opleiding Binn’stad goede contacten met verschillende scholen (ROC’s) opgebouwd. Door het succes van opleiding en trajecten en deze goede connecties, lukt het ook vaak om een snelle instroom naar het reguliere onderwijs te bewerkstelligen.

Trajectkosten

Ons programma is bijzonder succesvol en daar zijn we trots op. Voor meer informatie of vragen, kun je altijd contact met ons opnemen.

Commerciële werkgevers

Bij Opleiding Binn’stad gaan we ervan uit dat leerlingen zich willen ontplooien. Om dit te kunnen doen zijn een professionele en uitdagende omgeving noodzakelijk. Bij onze programma’s wordt er daarom elke middag stage gelopen. Dit gebeurt altijd bij commerciële werkgevers in de (binnen)stad van Groningen. Elke dag steken we tijd en energie in dit netwerk en dat vertaalt zich in zeer goede contacten en daarmee goede stageadressen. Juist omdat we dit gedeelte van de opleiding zo belangrijk vinden, hebben we gekozen voor stageadressen in de binnenstad van Groningen. Hierdoor zitten de werkgevers dichtbij en dat geeft de ruimte voor een intensief en direct contact.