Bij Opleiding Binn’stad combineren wij in onze trajecten theorie met de echte praktijk om de kwaliteiten van de jongere zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Dit houdt in dat de jongeren maandag tot en met donderdag in de ochtend theorie krijgen en in de middag stage lopen die bij hun interesses en vervolgopleiding aansluiten. Wij zetten ons volledig in voor iedere jongere en verwachten ook verantwoordelijkheid en inzet van de jongere.

Direct starten en snelle doorstroom

Bij Opleiding Binn’stad geloven we in de kracht van directe actie. Jongeren die gemotiveerd zijn om te beginnen moeten direct kunnen starten. Door de opzet van onze trajecten is het mogelijk om per direct in te stromen. Oftewel geen wachtlijsten of grote administratieve drempels. Gewoon direct starten. Geïnteresseerd? Neem contact op!

Om de jongeren ook na het traject enthousiast en positief te houden, heeft Opleiding Binn’stad goede contacten met verschillende scholen (ROC’s) opgebouwd. Door het succes van opleiding en trajecten en deze goede connecties, lukt het ook vaak om een snelle instroom naar het reguliere onderwijs te bewerkstelligen.

Trajectkosten

Ons programma is bijzonder succesvol en daar zijn we trots op. Voor meer informatie of vragen, kun je altijd contact met ons opnemen.

Werkgevers

Bij Opleiding Binn’stad gaan wij ervan uit dat leerlingen zich willen ontplooien. Om dit te kunnen doen zijn een professionele en uitdagende omgeving noodzakelijk. Bij onze programma’s wordt er daarom vier middagen stage gelopen. Elke dag steken we tijd en energie in ons netwerk en dat vertaalt zich in zeer goede contacten en daarmee goede stageadressen. Juist omdat wij dit gedeelte van de opleiding zo belangrijk vinden, hebben wij gekozen voor stageadressen die bij de jongeren passen.