Benieuwd wat anderen van Opleiding Binn’stad vinden? Hieronder vind je een aantal ervaringen.

Leerplichtambtenaar

“Mijn complimenten voor het werk dat jullie met twee van mijn leerlingen hebben verricht: zij hebben beiden maanden thuisgezeten wegens angst en (psychosociale)problematiek, nu gaan ze gewoon volledig naar school en stage en vinden het zelfs leuk!”

Stagebegeleider, Lake Side

“Het werken met de leerlingen van Binn’stad is erg uitdagend en intensief, maar ook hartstikke leuk! We leren ze bijvoorbeeld op tijd komen en klantcontact. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn eigen kracht heeft.”

Verwijzer over de samenwerking met Binn’stad

“Het is fijn dat er bij jullie snel geschakeld kan worden en jongeren op deze manier direct worden geholpen.”

Jongere van de Educatieklas en Sollicitatieclub

“Ik vind Opleiding Binn’stad heel leuk want je kunt goed aan jezelf werken, daarom is het ook heel leerzaam. Ik zou het iedereen aanraden!”

Martina, een oud sollicitatieclub deelnemer

“In ieder geval heb ik me altijd heel erg thuis gevoeld en jullie hebben mij goed geholpen met mijn cv en andere zaken. Super bedankt! En misschien krijg ik nog de gelegenheid om appeltaart te komen brengen!”

Een verwijzer over een sollicitatieclub deelnemer

“Hij durft nu voor hem onbekend/nieuw werk aan te pakken. Hij was erg verlegen en ik zie dat hij nu meer zichzelf durft uit te drukken en door te zetten. Erg mooi om te zien na zo’n korte tijd! Super!”

Natacha Schrik, leerplichtambtenaar

(samenvatting uit een interview over Binn’stad)

“Opleiding binnenstad kan op veel verschillende manieren leerlingen helpen om zich goed voor te bereiden op een reguliere mbo opleiding. Doordat er kleine klassen zijn is er voor de leerlingen extra veel aandacht van de docenten en de coaches. Hierbij wordt goed gekeken naar wat een leerling nodig heeft en wat bij hem/haar past.”